Om Glarmesteren

Glarmester Thomas Andersen (Tidligere Andersen Byggeservice) blev etableret i 1978. Oprindelig var firmaet et tømrer- og snedkerfirma, som i 80-erne havde stor succes med at bygge arkitekttegnede ejendomme på Nordkysten.

Videreudviklingen af mulighederne for at arbejde med kombinationen træ og glas førte til åbningen af vor glarmesterafdeling i 1995.

Andersen Byggeservice udfører i dag en bred vifte af traditionelle tømrer- og glarmesteropgaver til de mere teknisk betonede. I dag ejes og drives virksomheden af autoriseret glarmester Thomas Andersen, og mottoet er stadig det samme: Kvalitet og punktlighed.

Vi tilbyder bl.a. almindeligt tømrer- og glarmesterarbejde, vinduer, døre, ovenlysvinduer, udestuer og vinterhaver, efterisolering/facader med træ eller aluminium – udendørs, kombinationen af glas, træ og aluminium, forskellige glasindretninger i køkken, stue, bad – indendørs, både i private hjem og som butiks- og kontorindretning.

For alle typer opgaver gælder det, at vi sørger for kvalitet, tryghed og sparring i hele forløbet. Vi har dygtige, veluddannede medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hos Andersen Byggeservice sætter vi faglighed og kvalitet i højsædet. Og en detalje – måske – men når vort arbejde er veludført og overleveret til den aftalte tid, så har vi naturligvis ryddet op efter os.

Hos os er du i sikre hænder. Ring gerne for et uforpligtende tilbud.