HÆRDET OG LAMINERET GLAS

Hærdet glas og lamineret glas eller både hærdet og lamineret glas bruges alle steder i byggeriet hvor der ønskes sikkerhed mod person skade- indbrudssikkerhed – faldværn eller til glas i gulve og trapper, tage mm.

Alt i hærdet og lamineret glas.

Vi laver alle typer af hærdet / lamineret glas som bruges til glastage, gulve og facader og disse kan også kombineres med energi ruder i 3-4 lag glas lyd isolering , varme isolering, så der er mange muligheder.

Hærdet glas er hvor man varmer glasset op til 1200 gr. Og så chok nedkøler dette, det gør at glasset bliver fyld med spændninger og så bliver det ca. 6 gange stærker end alm glas der ikke er hærdet.

Vi kender normalt hærdet glas fra hvis side eller bagruden på bilen går i stykker så ligger der en bunke meget små glasskår og dette er fordelen ved hærdet glas det går i meget små stykker hvis der bringes til brud og så er det ikke lige så farligt som et alm. glas der normalt vil flække i store stykker som så falder ned og kan gøre voldsom skade hvis man bliver ramt af sådan et stykke glas.

Det gør også at hærdet glas bruges omkring hvor folk færdes, samt til indretning i hjemmet fx i badeværelse, læ væg på terrassen, bordplader mm og på kontoret til glas lokaler, døre mm

Lamineret glas er et stykke glas der er limet sammen med et andet stykke glas limen er en folie som lægges i mellem glasset og så varmes det op folien smelter og sætter sig fast i glasset.

Det er typisk det vi kender for forruden på bilen det er lamineringen der gør at ruden ikke falder sammen hvis ruden revner.

Dette bruges typisk hvor der ønskes sikkerhed for indbrud, person sikkerhed ( som også hærdet glas bliver brugt til ) Glastage for så falder glasset ikke ned hvis det revner.

Hvis Hærdet glas lamineres sammen åbner der sig mange muligheder.

Så kan glasset bruges til gulve- trapper- franske altaner, Fald værn ved terrasse , indkøbscenter, skoler , alle steder hvor der ønske optimal sikkerhed og en stærk konstruktion.