Montage med egen Smartlift

Når behovet opstår benytter vi en smartlift der en type af montage platform, der bruges til at løfte og flytte materialer og udstyr i højder.
Smartlift er en type af teleskoplæsser, der er specielt designet til at blive brugt i en række forskellige brancher, herunder byggeri, industri og produktion. Deres unikke design gør det muligt for brugeren at løfte og flytte last med høj præcision og kontrol. Deres portabilitet og evne til at opnå høje højder gør dem til et populært valg til en række forskellige opgaver.

I takt med vi skal spare på energien til varme og køling af hjemmet og kontoret mm bliver
glasset i vinduerne og dørene tungere og tungere så for at vi har et sikkert det bedste arbejdsmiljø for vores medarbejder. Har vi indkøbt vores egen hjælpe maskine til at montere de tunge ting. Dette har vi valgt at gøre for at beskytte os selv, og så er det at have den selv, gør at vi får den brugt.

Fuld kontrol og mere sikkert

Med vores egen Smartlift har vores medarbejdere fuld kontrol over deres løft og giver dem mulighed for at arbejde mere effektivt og sikkert, da de ikke er afhængige af en ekstern leverandør eller service. Det kan også resultere i en besparelse i længden, da medarbejderen ikke længere behøver at betale for leje eller tjenester.
Da vores Smartlift er til rådighed hele tiden så skal vi ikke ud leje den og bruge tid på at hente den hver gang den skal bruges. Desuden sparer vore kunder også penge ved at vi har den selv da den er billiger end at leje og at vi ikke bruger kundens tid på at hente den og dermed også fakturaer mindre timer til kunden.

Kunden mærker også en besparelse når arbejdet skal faktureres, som oftest skulle vi være 2 folk mere på de enkelte opgaver pga. vægt så der er altså penge at spare selv på de små opgaver.

Om Smartliften

Smartliften som vi bruger er ca. 82 cm bred og selvkørende. Den kan løfte 430 kg. tæt ved maskinen og så kan den løfte til ca. 325 cm og det er en meget stor hjælp i de fleste almindelige boliger. Den vejer ca. 630 kg. Og kan komme ind de fleste steder.

Smart lift til leje

Vi har muligheden for udleje vores smartlift ud med fører til de samarbejdspartnere vi har lokalt for at hjælpe hinanden og lette arbejdsmiljøet for så mange som muligt. Kontakt os hvis det har din interesse.