Om glarmester Thomas Andersen

Glarmester Thomas Andersen udfører traditionelt glarmesterarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Traditionelt glarmesterarbejde er fx udskiftning af gammelt enkelt glas i trærammer med linoliekit. Skæring af glas til rammer, udskiftning af glas på bilder. Vi skifter termorude til energi ruder 2 – 3 lags samt lister, tilskærer glas til alverdens formål.

Vi har udover ovennævnte valgt at specialisere os i at lave glas til indretning, dette er fx til brusekabiner, glas gulve, trapper, glas til altaner samt alle andre steder hvor der benyttes glas til indretning. Tøv ikke med at give os et ring eller en mail vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde for at få klarlagt hvordan vi kan hjælpe og løse netop Deres opgave og får lagt en plan for arbejdet og den videre dialog.

Hvad kunderne siger om os

Takket være Thomas Andersen er mit hus nu så godt som nyt! De hjalp mig med at forny min udstue, installere energiruder og skillevæg på badeværelset. Jeg er meget taknemmelig, da jeg aldrig kunne gøre det alene! Disse gutter er meget grundige, dygtige og faktisk ret hurtige!
Palle Hansen

Lærer

Det var første gang jeg har brugt hjælp fra et professionelt glarmester-hold, da jeg tidligere gjorde alting selv. De byggede en trappe til førstesalen med glasgelænder og klemfæste. De var meget omhyggelige, og min kone er meget glad for, at det blev gjort så pænt og hurtigt.

David Kamp

Ingeniør

Jeg blev anbefalet at bruge Thomas Andersen af min kollega. Jeg havde brug for akut hjælp på grund af morgensolen i vores nye hus, og de hjalp mig med at løse dette problem utroligt hurtigt! Jeg vender helt sikkert tilbage igen, da jeg har mange andre ting jeg vil have lavet!
Richard Mortensen

Bogholder