GLAS TIL TRAPPER OG GULVE

Glas til trapper og gulv kan være en smuk, behagelig og moderne løsning til at give et værelse et eksklusivt udtryk.

Glas er et stærkt, holdbart og vedligeholdelse frit materiale, der kan bruges til forskellige formål. Når det for eksempel bruges til trapper og gulve, kan det give en illusion af ekstra plads og lys og samtidig bidrage til en moderne og stil-fuld atmosfære.

Der findes mange glaskonstruktioner til trapper og gulve, herunder bærende glastrapper, glaspaneler med integrerede bærebjælker og glasgulve med indbygget lys. Disse glasløsninger kan tilpasses i størrelse og form og er ofte sikre og robuste.

Det er vigtigt at vælge højkvalitets glaskonstruktioner, der er testet og certificeret til at opfylde de forskellige sikkerhedskrav og det er også vigtigt at vælge en professionel Glarmester for at sikre, at det er installeret korrekt og sikkert og det kan Glarmester Thomas Andersen naturligvis levere.

Alt i alt er glas til trapper og gulve en unik og moderne måde at booste dit hjem på og skabe et funktionelt og smukt rum.

Hvorfor

Der giver en god effekt at lave glas i gulve/trappetrin det kan give en masse lys til eksempelvis kældre / kældre nedgange.

Styrke

Det er rigtigt stærkt og er opbygget af flere lag glas nogle er hærdet, og så er de lamineret samme med sikkerhedsfolier som er helt klare så der stadig er gennemsigtigt.

Fald værn

Glas som værn eller glas på sider af trapper i stedet for træ balystra eller halvmure giver en masse lys og åbenhed på i indretningen som mange sætter stor pris på og det kan laves på et utal af muligheder.